ابراز امیدواری روبیو در مورد نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آغاز مذاکرات مسقط «بعدازظهر شنبه» / «زبان تهدید»، خط قرمز مهم حزب‌الله ادعا‌های رسانه‌ای درباره گفت‌و‌گو پیرامون خلع سلاح را «کذب محض» خواند منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است حماس: غزه نیازمند اقدام فوری جامعه بین‌المللی است واشنگتن: راه‌های بسیاری درباره موضوع ایران داریم، اما «دیپلماسی» با تهران برای ترامپ بسیار مهم است رئیس حشد الشعبی از ارسال «قانون ساختاری» این نهاد به پارلمان برای تصویب نهایی خبر داد ترامپ پس از دستور لغو محدودیت‌های آبی: می‌خواهم از مو‌های زیبایم مراقبت کنم رهبر انصار الله: مسئله اسرا اهمیتی برای نتانیاهو ندارد رئیس‌جمهور لبنان: حزب‌الله در موضوع سلاح‌های خود، «نرمش و انعطاف‌پذیری بالایی» نشان داده سندرز: ترامپ در مورد سومین دوره ریاست جمهوری جدی است اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم عراقچی: روابط ایران و الجزایر مستحکم و ریشه‌دار است لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر در مورد گفت‌و‌گو‌های تهران و واشنگتن در عمان

روسیه: هدف ما سرنگونی دولت زلنسکی است

وزیر خارجه روسیه دوشنبه بعد از ظهر دوشنبه به وقت تهران گفت که هدف نبرد با اوکراین، سرنوگونی دولت «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 25
کد خبر: ۱۴۴۰۵۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وبگاه «تایمز اسرائیل» «سرگئی لاروروف» وزیر خارجه روسیه که در نشست اتحادیه عرب در شهر «قاهره» پایتخت مصر حضور داشت گفت که روسیه قصد دارد زلنسکی و دولت او را سرنگون کند.

لاوروف گفت که هدف روسیه کمک به مردم اوکراین برای خلاص شدن از شر رژیمی است که کاملاً ضد مردمی و ضد تاریخ است.

وی توضیح داد: «مردم روسیه و اوکراین به زندگی مشترک خود ادامه خواهند داد، ما قطعا به مردم اوکراین کمک خواهیم کرد تا از شر رژیمی خلاص شوند که کاملاً ضد مردمی و ضد تاریخ است.»

لاوروف روز یکشنبه نیز اظهار داشت، یکپارچه ماندن اوکراین در ضمانت‌هایی که توافقنامه مینسک ارائه داده بود، تضمین شده بود.رژیم کی‌یف به تعهداتش در توافقنامه مینسک عمل نکرد بلکه اقدام به تخریب آن کرده و اتحادیه اروپا نیز هیچگونه مداخله‌ای برای جلوگیری از این اقدام نکرد».

لاوروف با انتقاد از اتحادیه اروپا گفت: «اتحادیه اروپا حتی به ابراز نگرانی از نقض توافقی که رژیم کی‌یف مرتکب می‌شد و همچنین اوضاع در دونباس نپرداخت.»

بر اساس این گزارش، روسیه از پنجم اسفند گذشته (۲۴ فوریه) دستور حمله نظامی به اوکراین را صادر کرد. این تحول چند روز بعد از آن رخ داد که مسکو رسماً استقلال جمهوری‌های «دونتسک» و «لوهانسک» در شرق اوکراین را به رسمیت شناخت.«ولادیمیر پوتین» رئیس‌ جمهور روسیه هدف از عملیات نظامی کشورش را «غیرنظامی کردن اوکراین» و «نازی‌زدایی» از این کشور اعلام کرد.

روسیه بارها درباره توسعه ناتو در اروپا به ویژه مرزهای خود هشدار داده است. روسیه بر این باور است که به دلیل سیاست خصمانه و روس‌هراسی بحران کنونی اوکراین روی داده است. ولادیمیر پوتین پیشتر گفته بود که مسکو برای پاسخ گفتن به تحرکات ناتو و گسترش این ائتلاف نظامی غربی به سمت شرق، گزینه‌های مختلفی دارد/فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار